Cos de cumparaturi - Subtotal: 0,00 RON

 

 

 

Cine suntem ?

 

modelePORTI.ro este viziunea unei echipe formate din tineri profesionisti cu inalta calificare in domeniu. Oferim solutii complete in domeniul sistemelor de acces.

- Suntem distribuitori de accesorii pentru porti autoportante (in consola), porti culisante, porti batante si porti suspendate.
- Suntem distribuitori de automatizari pentru porti autoportante, porti culisante si porti batante marca Nice.

Avem ca scop un portofoliu cat mai bogat cu clienti multumiti de colaborarile cu noi si proiecte noastre.

Ne dorim si avem capacitate de realizare a celor mai indraznete si ambitioase tipuri de inchideri.

Oferim, de asemenea, un departament dedicat care se ocupa exclusiv de proiectare, consultanta si distributie de accesorii pentru porti culisante, porti autoportante, porti batante si usi industriale alaturi de automatizari si motoare electrice pentru porti si usi de garaj, grilaje si rulouri industriale

 

Concept

 

Oferim o gama completa de accesorii pentru porti de orice tip. ModelePorti comercializeaza o paleta completa de balamale, role, ghidaje, sine de rulare sau accesorii pentru porti autoportante, porti batante, porti glisante sau porti suspendate.

Orice poarta merita sa fie renovata cu accesorii moderne, rezistente si durabile. Fie ca vorbim de porti din fier forjat, porti metalice rezidentiale sau porti metalice industriale, avem produsul potrivit pentru fiecare in parte.

Cu o gama de accesorii pentru porti impartita pe dimensiuni, putem configura impreuna in cateva momente produsele potrivite pentru orice lucrare: fie ca vorbim de arta in fier forjat, sau o poarta rezistenta si grea destinata domeniului industrial.

Toate accesoriile  sunt complet zincate, aducand un mare plus rezistentei la coroziune in timp a portilor metalice, din fier forjat.

 

S.C. RG DESIGN S.R.L. BRASOV
Str. Avram Iancu, nr 108
J08/2556/2007
Cod Fiscal (CUI) : RO 22443750